zondag 29 mei 2011

Plus size sexy lingerie is HOT

Sexy lingerie is hot (als het aan de man ligt)

Bijna de helft van de Nederlandse mannen, zowel jong als oud, is het unaniem met elkaar eens. Ze zien een volle vrouw het liefst in sexy en uitdagende lingerie. Helaas voor de man is de Nederlandse volle vrouw wat behoudender ingesteld. Tijd voor meer inzicht in deze markt. Wie is de koopster van deze stijl en hoe herkent een man een volle vrouw met een sexy lingeriestijl?
Mannen gaan dus voor sexy en uitdagend, dat is duidelijk. Marlies Dekkers, Sapph,Syl bandjes of kant. In ieder geval heeft functionele of casual lingerie, waarin toch de meeste vrouwen zich het prettigst voelen, niet hun voorkeur. Maar daarover later in dit artikel meer.
Huidig lingerieklimaatHet huidige lingerieklimaat in Nederland leent zich meer voor discussies over sexy lingerie dan tien jaar geleden. Lingeriekoningin Marlies Dekkers heeft er mede voor gezorgd dat spannende lingerie toegankelijker is gemaakt. In de 20e eeuw was het ondenkbaar dat een retailer als Kruidvat dit soort lingerie zou verkopen. Daarvoor moest je toch echt naar Christine le Duc. Nu gaan de verleidelijke setjes bij Kruidvat als zoete broodjes over de toonbank, mede door de spotprijs van 7,99 euro. Tegenwordig is er al meer keus in Nederland voor mooie sensuele en exotische lingerie, kleine webwinkels die zelf importeren uit Amerika en dat voor een betaalbare prijs. Kwaliteit voel je en zie je terug in ze zelfverzekerde houding van de volle vrouw, zij die zich iets moois gunen en de prijs er voor overhebben kijken eens bij http://www.bighearts.nl/
Ook mannen die hun partner willen verrassen zijn hier aan het juiste adres.
Maar het belangrijkste verschil is; consumenten durven er openlijk voor uit te komen. Marlies Dekkers draagsters laten de bewuste bandjes zelfs het liefst aan alle kanten boven hun kleding uitkomen. Niet zo gek als je bedenkt dat een MD’tje al snel 100 euro kost. Maar je krijgt er ook iets voor terug. Volgens een Brits onderzoek is mooie lingerie goed voor het zelfvertrouwen. Van de volle vrouwen die dagelijks kiezen voor comfortabel, katoenen ondergoed (29 procent) of boxershorts (10 procent) blijkt maar 4 procent zich mooi en zelfverzekerd te voelen. In tegenstelling tot vrouwen die kiezen voor een sexy hipster of kanten string. Vergroot het mannelijk enthousiasme hierbij het zelfvertrouwen van de volle vrouw? Dit alles geld natuurlijk ook voor de slanke vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten